English/日本語 T01J

TEA BISCUITS

10個分

FLOUR

SALT

BAKING POWDER

MILK

SUGAR (White)

MARGARINE

140 gr

Pinch

10 cc

100 ml

30 cc

75 gr

- -

- -

2Tsp

1/2 Cup

2 Tbs

1/4 Cup

強力粉

ふくらし粉

ミルク

白砂糖

マーガリン

  • Mix the dry ingredients together.
  • Add the margarine and break it in small pieces (using a whisk).
  • Add the milk.
  • Scoop out on a buttered cookie plate.
  • Bake in the oven at 220℃ for 15 minutes or until golden.
  • Variations to regular Tea Biscuits
  • You can add some grated cheese or diced ham or chicken in the mix.
  • You can also add some fruits ( if you do so, increase the sugar amount and reduce the milk).
  • And what about Jam, they make good tea biscuits (reduce the milk very much)
  • Note

    Tea Biscuits are also called Scones. They are very popular in North America. Americans eat them mostly for breakfast but Japanese would prepare them (the non-sweet ones) for the Lunche Box (Bento).

  • 粉類を混ぜておく。(1)  
  • (1)にマーガリンを加え小さくつぶしていく。(2) 
  • 牛乳を(2)に加える。      
  • 天板にクッキングシートをしき、その上に生地をスプーンですくっておく。
  • 220℃のオーブンで15分間、きつね色になるまで焼く。
  • Variations to regular Tea Biscuits

  • 他に、粉チーズやさいのめに切ったハムや鳥肉など加えてもいい。  
  • フルーツを加えるときは、砂糖を増やし牛乳の量を控える。  
  • ジャムを加える時は、牛乳を少しにする。           
  • Note

    TEA BISCUITSはスコーンとも呼ばれています。北アメリカではとても人気のあるビスケットです。アメリカ人はたいてい朝食にこのビスケットを食べますが、日本人は昼食のお弁当に甘くないものをどうぞ。

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