English/日本語 T04J

PATE a CHOU

12 ~ 18

WATER

SALT

BUTTER

SUGAR

FLOUR

EGG

200 ml

Pinch

45 gr

10 gr

180 gr

3

1 Cup

- -

3 Tbs

2 Tsp

- -

Large

バター

白砂糖

小麦粉

  • Preheat the oven at 190℃
  • Put the water, butter and sugar in a heavy bottom pot. Bring to a boil and cook at medium heat for 2 minutes
  • Lower the heat and add the flour. Stir constantly with a wooden spoon and cook for a few minutes or until the dough do not stick to the fingers.
  • Place the dough into a bowl and let it rest for 3 minutes.
  • Incorporate the eggs, one at a time.
  • Pour on a buttered cookie sheet ( the shape desired) and cover with some egg. Let rest for 20 minutes.
  • Bake for 35 minutes and let rest in the oven, the door open, for 45 minutes
  • オーブンを190℃に温めておく。
  • 深いなべに水、バター、砂糖を入れる。2分間中火で煮る。
  • 火を弱め、小麦粉を加える。木のさじで常にかき回し、少しの時間または生地が指で突き刺せない位まで火を加える。
  • ボウルに生地を入れ、3分間休ませる。
  • 1度に卵を入れ込む。
  • バターを塗ったクッキングシートに流し込み、卵を塗る。20分間休ませる。
  • 35分間焼き、オーブンの中でドアを開けて45分間休ませる         

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp