English/日本語 T05J

PIZZA NAPOLITAINE

6人分

DOUGH

WATER

YEAST & SUGAR

OLIVE OIL

FLOUR

SALT

SAUCE

OLIVE OIL

ONION (Chopped)

GARLIC (Crushed)

TOMATO

OREGANO & BASIL

SALT & PEPPER

TOMATO PASTE

TOPPING

CHEESE

CAPERS

--

120 ml

15 cc

15 ml

200 gr

5 cc

--

15 ml

1

1

400 gr

2.5 cc

To Taste

15 cc

--

125 gr

15 cc

--

- -

1 Tbs

1 Tbs

1 Cup

1 Tsp

--

1 Tbs

Large

Clove

Can

1/2 Tsp

- -

1 Tbs

--

- -

1 Tbs

パンの作り方

イースト&白砂糖

オリーブ油

強力粉

ソース

オリーブ油

たまねぎ

にんにく

トマト

オレガノ&バジル

塩&こしょう

トマトピューレ

トッピング

チーズ

ケッパー

    DOUGH

  • Proceed as for bread: place the yeast and sugar in warm water for 10 minutes. Mix the flour and salt. Incorporate the liquid in the flour and knead for 10 minutes.
  • Let rise for 1.5 hours. Roll in the size desired (about 24 cm round).
  • SAUCE

  • Warm the oil in a large skillet and saute the onion and garlic for about 3 minutes. Add the tomatoes, herb (oregano and basilic), salt and pepper. Cook at high heat for 10 minutes or until thick.
  • Add the tomato paste and let the sauce cool down.
  • TOPPING

  • Spread the sauce on the pizza dough. Add the capers and cheese.
  • Bake at 200℃ for 15 minutes or until the crust is golden.

    パンの作り方

  • イーストと砂糖をぬるま湯に10分間くらいつけておく。小麦粉と塩を混ぜる。粉の中に液体を入れ10分間こねる。
  • 1時間半おいて発酵させる。24cmくらいの丸にのば す。
  • ソース

  • 大きいフライパンに油をしき、玉葱とにんにくを3分間炒める。トマトとハーブ(オレガノとバジル)塩と こしょうを加える。水気がなくなるまで強火で10分間炒める。
  • トマトペーストを加え、冷ます。
  • トッピング

  • ピザ生地にソースを広げ、ケイパーとチーズをのせる。
  • 200℃で15分、皮がきつね色になるまで焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp