English/日本語 T07J

BARLEY-RAISIN BREAD

3 small loaves (15cm X 8cm)

WATER

YEAST

SUGAR

BARLEY (Cooked)

OIL

MILK

FLOUR

SALT

SUGAR

RAISIN

SUNFLOWER SEEDS

100 ml

15 cc

15 cc

300 cc

30 ml

100 ml

400 gr

5 cc

70 gr

100 gr

45 gr

1/2 Cup

1 Tbs

1 Tbs

1.5 Cup

2 Tbs

1/2 Cup

2 Cups

1 Tsp

- -

- -

- -

イースト

砂糖

麦(スイート)

牛乳

強力粉

砂糖

レーズン

ひまわりの種

  • Mix the sugar (1 Tbs) and yeast in lukewarm water. Let stand 10 minutes.
  • Mix the dry ingredients together (flour, salt and sugar[70 gr])
  • Warm up the milk, pour it into a large bowl. Add the barley, raisins, sunflower seeds and yeast. Mix well and add half of the flour.
  • Pour the dough on the table and gradually add the rest of the flour kneading for 10 minutes. (The dough should still be sticky)
  • Put it in a buttered bowl, cover and let rise for 1 hour or until it doubles in volume.
  • Cut the dough in three parts knead a little and place them in small baking pans. Let rise for another 40 minutes
  • Bake for 10 minutes at 200℃ then lower the heat to 190℃ and bake for about 25 minutes or until golden on top and dry and a little golden on the bottom.
  • 人肌のお湯の中に大さじ1の砂糖とイーストを入れる。10分間そのままにしておく。
  • 粉類を混ぜる。(小麦粉、塩、70grの砂糖)
  • 牛乳を温め、大きなボウルに入れる。麦、レーズン、ひまわりの種、イーストを入れる。よく混ぜ、半量の小麦粉を入れる。
  • テーブルの上に生地を置き、少しずつに残りの小麦粉を加えながら、10分間こねる。(生地がまだべたべたするはず)
  • バターを塗ったボウルに入れ、ラップでおおい2倍になるまで1時間程で置いておく。
  • 生地を3つに切り、少しこねてから、それぞれを小さな容器に入れる。40分くらい発酵させる。
  • 200℃で10分間焼き、190℃で25分間表面がきつね色で乾き、底がきつね色になるまで焼く。

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