English/日本語 T08J

HERBS AND ONION BREAD

4 small loaves (12cm X 8 cm)

WATER

MILK

SUGAR

YEAST

BUTTER

ONION

FLOUR

SALT

BASIL

OREGANO

THYME

EGG

200 ml

200 ml

30 cc

30 cc

50 gr

75 gr

650 gr

5 cc

2.5 cc

2.5 cc

Pinch

1

1 Cup

1 Cup

2 Tbs

2 Tbs

- -

- -

- -

1 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

- -

Large

牛乳

砂糖

イースト

バター

たまねぎ

強力粉

バジル

オレガノ

タイム

  • Mix the sugar and yeast in the water and milk (lukewarm) and let stand 10 minutes
  • In a skillet warm the butter and cook the chopped onion until soft.
  • In a large bowl, mix (with a mixer) the yeast with about 1 1/2 cup of flour. Add the onion mixture, the salt and herbs. Gradually add 1 cup of flour and beat for 5 minutes.
  • Pour the dough on the table and gradually add the rest of the flour kneading for 5 minutes. (The dough should still be sticky). Put it in a buttered bowl, cover and let rise for 45 minutes or until it doubles in volume.
  • Cut the dough in four parts knead a little and place them in small baking pans. Let rise for another 20 minutes
  • Bake for 10 minutes at 200℃ then lower the heat to 190。C and bake for about 25 minutes or until golden on top and dry and a little golden on the bottom.
  • 砂糖とイーストを人肌の水と牛乳に入れて混ぜ、10分間そのままにしておく。
  • フライパンにバターを溶かし、みじん切りたまねぎを柔らかくなるまで炒める。
  • 大きなボウルに、イーストと1と1/2カップの小麦粉を入れ、ミキサーで混ぜる。玉葱、塩、ハーブ、卵を入れる。カップ1の小麦粉を徐々に加え、5分間泡立てる
  • テーブルの上に生地を置き、残りの粉を徐々に加えながら、5分ほどこねる。(まだねばねばの状態)それをバターを塗ったボウルに入れ、ふたをして2倍になる位まで発酵させる。
  • 生地を4つに切り、それを焼き皿に入れる。もう20分そのままにしておく。
  • 200℃で10分間、190℃で25分焼き、てっぺんがきつね色、底も少しきつね色になればでき上がり。

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