English/日本語 T11J

PAN DE MUERTOS

5人分

MILK

SUGAR

BUTTER

SALT

ANIS SEEDS

NUTMEG

YEAST

EGG

FLOUR

SUGAR

CINNAMON

90 ml

70 gr

30 gr

2.5 cc

5 cc

Pinch

15 cc

2

450 gr

30 gr

2.5 cc

6 Tbs

- -

2 Tbs

1/2 Tsp

1 Tsp

- -

1 Tbs

Large

- -

2 Tbs

1/2 Tsp

牛乳

白砂糖

バター

アニスシード

ナツメグ

イースト

強力粉

白砂糖

シナモン

  • Warm up the milk and melt in the butter, add 70 gr of sugar, the salt, anis seeds and nutmeg. Let cool down.
  • Mix the yeast in 6 Tbs of warm water and let stand 10 minutes.
  • Add the milk mixture to the yeast plus one whole egg and 1 yolk. Add about 400 gr of flour and mix well. Let stand in a warm place for 90 minutes.
  • Knead the dough, adding enough flour for it not to stick to the fingers and table. Set aside a little bit of dough. Form into one round loaf and place it on a buttered cookie tray. Let stand another 30 minutes and with the little leftover dough form some shapes like tears and bones.
  • Preheat the oven at 200℃. Beat the egg white and cover the dough, also cover the tears and bones and apply them on the bread. Bake for 30 to 35 minutes. Meanwhile if the breadユs surface is cooking too fast, cover with a foil paper.
  • Let the bread cool down and sprinkle with the sugar-cinnamon
  • ミルクを温め、バターをとかし、70grの砂糖、塩、 アニスシード、ナッツメッグを加える。冷ましておく。
  • お湯で6テーブルスプーンのイーストを溶かし、10 分間発酵させる。
  • ミルクにイーストを混ぜたものに、卵と卵1個分の卵黄を加える。約400grの小麦粉を加え、よく混ぜる。暖かいところで、90分間発酵させる。
  • くっつかないように、指とテーブルに十分小麦粉を加えながら、きじを練る。ほんの少し生地をわきにとる。生地を丸くまとめ、バターを塗ったクッキートレイにのせる。もう30分間発酵させ、少し残しておいた生地で、涙と骨のように形をつける。
  • オーブンを200℃に温め、生地に卵白を塗る。 涙と骨にも塗り、パンの上にもつける。 30分から35分間焼く。もし、パンの表面があまりにも早く焼けたら、ホイルペーパーをかぶせる。
  • パンを冷ましてから、シュガーシナモンを振りかける。

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