English/日本語 T12J

BAGELS

10人分

YEAST

SUGAR

FLOUR

SALT

WATER (Lukewarm)

Poppy & Sesame seeds

15 cc

25 cc

325 gr

2.5 cc

200 ml

To Sprinkle over

1 Tbs

5 Tsp

- -

1/2 Tsp

1 Cup

- -

イースト

白砂糖

強力粉

けしの実&白胡麻

  • Mix together the yeast and half of the flour, add the water, sugar and salt and beat with a mixer for 1/2 minutes slowly then 3 minutes at high speed, add some flour.
  • Place the dough on the table and knead until soft adding the rest of the flour. Cover and let rest 15 minutes.
  • Divide the dough into 10 portions. Shape into smooth balls and punch a hole in the center of each with a floured finger. Pull gently to enlarge hole, keeping uniform shape.
  • Cover and let rise 20 minutes. Preheat the oven at 190℃ .
  • Bring to a boil about 4 liters of water and add 1 Tsp of sugar. Cook the bagels in the simmering water, turning once for 7 minutes.
  • Dry on a paper towel and sprinkle some sesame seeds or poppy seeds on top. Brush with a mix of egg and milk.
  • Bake for 30 minutes.
  • イースト、小麦粉の半分を混ぜ、水、砂糖、塩を加え、30秒ミキサーでゆっくり混ぜ、それから3分間、強にして混ぜてから小麦粉を加える。
  • テーブルに生地を起き、残りの小麦粉を加えながら、柔らかくなるまで練る。カバーをかけ、15分間休ませる。
  • 生地を10個に分ける。ボールの形にして、各々に小麦粉をつけた指で、まんなかに穴を開ける。ゆっくり 大きな穴にして形をつける。
  • カバーをして、20分間発酵させる。オーブンを 190℃に温めておく。
  • 4literの水を沸かし、1Tbsの砂糖を加える。沸騰しているお湯で、ベーグルを煮て、7分間のうち、1回ひっくりかえす。
  • ペーパータオルに乗せて乾かし卵にミルクを混ぜたものを塗り、ゴマか、けしの実を上に振りかける。
  • 30分間焼く。

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