English/日本語 T16J

BUCKWHEAT AND EGGPLANT BREAD

4 Large loaves

WATER

SUGAR

YEAST

OLIVE OIL

EGG

EGGPLANT

BREAD FLOUR

BUCKWHEAT FLOUR

SALT

300 ml

30 cc

30 cc

30 ml

2

300 gr

500 gr

350 gr

15 cc

- -

2 Tbs

2 Tbs

2 Tbs

Large

- -

- -

- -

1 Tbs

砂糖

イースト

オリーブオイル

なす

強力粉

そば粉

  • Mix the sugar in the warm water and add the yeast. Let rise.
  • Peel and cut the eggplant in small dices. Place them in a large bowl and sprinkle wil 2 tsp of salt. Let stand 10 to 15 minutes.
  • In a large bowl mix the buckwheat flour, 5 cc of salt and 350 gr of bread flour. Add the yeast, the eggs and the eggplants. Mix well.
  • Pour the balance of flour (150 gr) on the working table and place the dough on it. Knead for 5 minutes or until all the flour in incorporated. The dough will still be wet.
  • Place the dough in a large buttered bowl and let rise.
  • Cut in 4 equal parts and plce in 4 buttered oven pan. Let rise a few minutes.
  • Bake at 200 ℃ for 10 minutes and lower the heat at 180 ℃baking 15 more minutes
  • ぬるま湯に砂糖とイーストを入れ混ぜておく。少しおいておく。
  • なすの皮を剥き、小さいさいころに切る。大きなボウルに 入れ、塩をふって10分間か15分間くらいそのままにしておく。
  • 大きなボールにそば粉と5ccの塩、強力粉350grを入れ混ぜる。そのなかにイースト、卵、なすを入れよく混ぜる。
  • テーブルの上に150grの強力粉を広げ、その上に生地を置き、5分ほどこねる。生地はべとべとしている。
  • バターを塗ったボールにいれ、発酵させる。
  • 発酵したら4等分して、型にいれ、2次発酵する。
  • 200℃のオーブンで10分間、180℃で15分間焼く。

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