English/日本語 T19J

EGGPLANT BOHEMIAN PIZZA

4 ~ 6 人分

EGGPLANT

SALT

TOMATO

ONION

GARLIC

OLIVE OIL

BASIL

SALT & PEPPER

2

30 cc

50 ml

3

1

1

30 ml

Pinch

To Taste

400 gr

Large

2 Tbs

- -

Large

Large

Clove

2 Tbs

- -

- -

- -

茄子

シンプルトマトソース

トマト

たまねぎ

にんにく

オリーブ油

バジル

塩&こしょう

ピザの生地

  • Wash the eggplants and slice them. Place them in a strainer and spinkle salt on top. Leave them one hour to sweat their water out.
  • Preheat the oven at 200℃.
  • Warm up the oil in a skillet and saute the choped onion and crushed garlic. add the peeled tomatoes and cook until the liquid has evaporated.
  • Rince and dry the eggplants and grill them on both sides.
  • Form the dough in a large circle or into a square to fit the oven tray. Spread the simple tomato sauce, the tomato-onion mix and the eggplants. Add some salt and pepper and a little olive oil.
  • Bake for 15 minutes.
  • なすを洗い薄くスライスする。それをサルに並べて 上に塩をふる。1時間くらい置き水分を出す。
  • オーブンを200℃に温める。
  • 鍋を温め、油をしき、みじん切りのたまねぎとつぶしたにんにくを炒める。そこに湯むきしたトマトを入れ水分がなくなるまで煮る。(1)
  • なすをすすぎ、水を拭き取る。オーブンで両面を焼く。
  • 生地をオーブン皿に合わせ丸か四角に広げ、シンプルトマトソースをのせる。その上に(1)となすを散らす。塩、こしょうと少々のオリーブオイルをかける。
  • 15分間ほど焼く。

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