English/日本語 T19J

SQUID AND ANCHOVY PIZZA

4 ~ 6 人分

ANCHOVY

MOZZARELLA

SQUID

BLACK OLIVE

OLIVE OIL

OREGANO

PEPPER

1/2

100 ml

100 gr

1

15 cc

10 ml

15 cc

To Taste

400 gr

Can

1/2 Cup

- -

Large

1 Tbs

2 Tsp

1 Tbs

- -

- -

アンチョビー

シンプルトマトソース

モッザレラチーズ

いか

オリーブ

オリーブ油

オレガノ

こしょう

ピザの生地

  • Preheat the oven at 200℃
  • Rool the dough in a large circle or into a quare (to fit your oven tray). Spread the Simple tomato sauce.
  • Cut the anchovy in small dices and the squid in slices. Place them over the sauce. Add the other ingredients.
  • Bake for 15 minutes.
  • オーブンを200℃に温めておく。
  • 生地をオーブン皿に合わせて、丸か四角に伸ばす。 シンプルトマトソースをその上に広げる。
  • アンチョビーを小さく切り、イカをスライスする。 ソースの上にそれらを散らす。他の材料ものせる。
  • 15分間焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp