English/日本語V04J

MUSHROOM STUFFED CREPES

8 人分

MILK (Warm)

BUTTER

FLOUR

WHITE PEPPER

DIJON MUSTARD

MUSHROOM

BUTTER

OIL

PARSLEY

GREEN ONION

WHITE WINE

CHEESE

350 ml

35 gr

35 gr

Pinch

15 cc

300 gr

15 gr

10 ml

5 cc

2

75 ml

100 gr

8

- -

- -

- -

- -

1 Tbs

- -

1 Tbs

2 Tsp

1 Tsp

Small

- -

- -

Small

牛乳(温めたもの)

バター

強力粉

白こしょう

デイジョンマスタード

きのこ

バター

サラダ油

パセリ

細ねぎ

白ワイン

チーズ

クレープ

    BECHAMEL

  • Warm the butter in a heavy button pan until it boils a little
  • Add the flour and cook for 2 minutes, stirring constantly
  • Add some milk (1/3) the white pepper and the dijon mustard
  • Add the remaining milk slowly stirring constantly and cook for 5 minutes
  • STUFFING

  • Heat some butter and oil in a skillet and saute the mushrooms
  • Add some green onion
  • Add the white wine and let cook 3 to 4 minutes
  • Add 200 ml of BECHAMEL (warm) to the mushrooms
  • Stuff 8 crepes with the mix, place them in an oven pan, add the cheese on top and bake in the oven for 10 minutes at 225。 C
ベシャメルソース  
  • 厚手のフライパンにバターを溶かす。  
  • バターが泡だってきたら、小麦粉を加え、混ぜながら2分炒める。  
  • 牛乳の1/3と白こしょう、デイジョンマスタードを加える。
  • 残りの牛乳をゆっくりとかき混ぜながら加え、5分間煮る。
  • 詰め物  

  • 油とバターを入れたフライパンでマッシュルーム(しいたけ)を炒める。 
  • ねぎを加える。  
  • 白ワインを加え、3〜4分煮る。  
  • そこに200m Lのベシャメルソース(温かいもの)を加える。 
  • できあがったものを8枚のクレープで包み耐熱容器に並べ、上にチーズをのせ225。cで10分焼く。
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