English/日本語V05J

SPINACH-POTATO ROULADE

8 人分

SPINACH

BUTTER

ONION

GARLIC

WINE VINEGAR

SALT, OREGANO & NUTMEG

POTATOES

EGG

EGG YOLK

SALT & PEPPER

FLOUR

400 gr

30 gr

1

1

15 ml

Pinch

500 gr

1

1

To Taste

200 gr

- -

2 Tbs

Medium

Clove

1 Tsp

- -

- -

- -

- -

- -

1 Cup

ほうれん草

バター

たまねぎ

にんにく

ワインビネガー

塩、オレガノ、ナツメグ

じゃがいも

卵黄

塩、こしょう

強力粉

    FILLING

  • Wash and boil the spinach in their cleaning water
  • Extract the excess of water and chop
  • Saute the chopped onion and garlic in the butter than add the spinach,wine vinegar salt, oregano and nutmeg. Cook until thick.
  • DOUGH

  • Boil the potatoes. Peel them and mash them. Mix the egg and egg yolk than add it to the potatoes with the salt and nutmeg.
  • Add enough flour ( and mix with your hand) to form a dough that holds together
  • SETTING

  • Roll the dough on a floured wax paper (1 cm thick). Spread the filling on the potatoes leaving the sides clear.
  • Form a roll and wrap it in a cheese cloth. Tie it well at the ends and middle.
  • Boil it in salted water for 50 minutes, turning it once after 25 minutes.
  • When cooked let it rest a few minutes and carefully unwrap it.
  • Slice and serve hot
中身  
  • ほうれんそうを洗い、その水で茹でる。
  • 茹で水をすて、ほうれんそうを切る。
  • みじん切りの玉葱とにんにくをバターで炒め、ほうれんそう、ワインビネガー、塩、オレガ ノ、ナツメグを加える。少し煮つめる。
  • 生地  

  • じゃがいもを茹でて皮をむき、つぶす。全卵と卵黄をまぜて、塩とナツメグを加える。
  • 小麦粉を加えて手で混ぜ、一つにまとめ、生地をつくる。
  • 巻く  

  • 小麦粉をふったクッキングペーパーの上に、生地をのばす(1cm厚)。その上に、ほうれんそうを、両端を残すようにしてひろげる。
  • 巻いて、チーズクロス(目の詰まった木綿)で包む。両端と真ん中をしっかりと縛る。
  • 塩水に入れて、50分間茹でる。途中25分の時に、ひっくり返す。
  • 茹で上がったら少し冷まし、注意深くチーズクロスを取る。
  • 熱いうちに切って出す。
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