English/日本語V07J

SAUTE BEETS IN BUTTER

4 人分

BEETS

BUTTER

OIL

PARSLEY

400 gr

30 cc

15 cc

- -

- -

2 Tbs

1 Tbs

- -

ビーツ

バター

サラダ油

パセリ

  • Boil the beets for 30 to 45 minutes
  • Let them cool down
  • Peel them and cut them in little cubes (1.5 cm)
  • Warm up the butter and oil in a skillet and saute the beets at high heat for 5 minutes or until they get golden.
  • Serve with chopped parsley.
  • NOTE

    The big beets may need up to 1 hour of cooking

  • ビーツを30分〜45分茹でる。
  • ゆでたビーツをさます。
  • 皮をむき、1、5cm角に切る。
  • フライパンにバターとサラダ油を入れ温め、ビーツを強 火で5分位、きつね色になるまで炒める。
  • パセリのみじん切りを添えて出す。
  • メモ

    大きなものは、1時間位茹でたほうがよい。

    Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp