English/日本語V08J

STUFFED POTATOES

4 人分

POTATO

BUTTER

EGG YOLK

CREAM

SALT & PEPPER

NUTMEG

MOZZARELLA

4

45 gr

1

45 ml

To Taste

Pinch

60 cc

Large

3 Tbs

Large

3 Tbs

- -

- -

4 Tbs

じゃがいも

バター

卵黄

生クリーム

塩、こしょう

ナツメグ

モッザレラチーズ

  • Preheat the oven at 200。C
  • Wash the potatoes and poke them with a fork. Bake for 1 hour
  • Cut the potatoes in half and empty them. Save the pell.
  • Mash the potatoes and mix with the butter, egg yolk, cream and seasonning. Put them back in the peels and place in the oven (250。C) for 10 minutes or until they are golden.
  • オーブンを200℃に温めておく。
  • じゃがいもを洗い、フォークでいくつか穴をあけ、オーブンで1時間焼く。
  • 焼き上がったじゃがいもを半分に切り、中味をくりぬく。皮はとっておく。
  • くりぬいた中味をうらごしし、バターと生クリームと 卵黄と香辛料を加え混ぜあわせる。それを皮に戻し、250℃ のオーブンに入れ、10分間またはきつね色になるまで焼く。
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