English/日本語V10J

SPICED CABBAGE

6 人分

CABBAGE

ORANGE

CINNAMON

GINGER (Powder)

WHITE WINE

BROWN SUGAR

OLIVE OIL

SALT & PEPPER

1

1

2.5 cc

2.5 cc

300 ml

15 cc

45 ml

To Taste

Small

Regular

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1.5 Cup

1 Tbs

3 Tbs

- -

キャベツ

オレンジ

シナモン

しょうがの粉

白ワイン

ブラウンシュガー

オリーブ油

塩&こしょう

  • Cut the cabbage in small slices. Wash the orange and grate the rind.
  • Warm the oil in a large skillet and saute the cinnamon and ginger for 30 seconds. Add the cabbage, orange rind and sugar. Saute for 3 minutes.
  • Add the wine, salt and pepper and cook, covered at medium-low heat for 30 minutes.
  • NOTE

    The Cabbage:When the external leaves and the hearth have been removed = 800 gr

  • キャベツを小さく切る。オレンジを洗い、皮をすりおろす。
  • 大きめのフライパンに油をしき、シナモンと生姜を炒める。 (30秒くらい)キャベツとオレンジの皮と砂糖を加える。3分間炒める。
  • それにワイン、塩、こしょうを入れふたをして、中火で30分間煮る。
  • メモ

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