English/日本語V11J

CARROT SOUFLE

5 人分

CARROT

BUTTER

SUGAR

SALT

EGG

500 gr

15 gr

5 gr

2.5 gr

3

4

1 Tbs

1 Tsp

1/2 Tsp

Large

にんじん

バター

砂糖

  • Preheat the oven at 200。C and butter 5 small oven dishes (or a large one).
  • Cook the carrots in salted water with butter and sugar. Mashed them finely and boil them again for a short time (just enough to eliminate the excess of water).
  • Separate the eggs and beat the whites until hard.
  • Add the yolks to the hot carrots. Cool lightly and add the whites.
  • Pour in the oven dishes and bake for 10 minutes.
  • Serve at once
  • オーブンを200℃に温め、耐熱皿にバターを塗っておく。
  • なべに湯を沸かし、塩、バター、砂糖を入れ人参をゆでる。ゆで上がったら水気を切ってつぶし、もう1度火にかけ、水気をとばす。
  • 卵黄と卵白に分ける。卵白をよく泡立てる。つぶしたにんじんに卵黄を加える。少し冷まして卵白を入れる。
  • 耐熱皿に入れ、10分間焼く。
  • すぐに盛り付ける。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp