English/日本語V12J

SPINACH SOUFLE

8 人分

BUTTER

ONION

SPINACH

FLOUR

MILK

PARMESAN CHEESE

EGG

NUTMEG

SALT & PEPPER

50 gr

1

500 gr

25 gr

200 ml

25 gr

3

Pinch

To Taste

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Medium

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1 Cup

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Large

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バター

たまねぎ

ほうれん草

強力粉

牛乳

パルメザンチーズ

ナツメグ

塩、こしょう

シンプルトマトソース

  • Preheat the oven at 180C. Wash and cut the spinach. Separate the egg yolks and whites.
  • Melt half of the butter (25 gr) in a medium size pot. Saute the minced onion at medium heat for 5 minutes. Add the spinach and cover, cooking for 5 minutes.
  • Take off the lid from the pot and continue cooking the spinach/onion until most of the liquid has evaporated (stirring constantly).
  • Melt the other half of the butter in a heavy button pan and cook the flour until golden. Add the milk and cook for 2 minutes or until creamy. Turn off the heat. Add the cheese, the egg yolks, spinach, nutmeg and salt & pepper.
  • Beat the egg whites until hard. Add them (folding gently) to the previous mix.
  • Place the mix into a buttered souffle oven dish. Cover with an aluminium foil. Place the dish on a tray, in which you previously put hot water. Bake for an hour (The center must be firm).
  • オーブンを180℃に温めておく。ほうれんそうを洗って切る。卵黄と卵白に分ける。
  • なべにバターの半分(25gr)を溶かす。みじん切りにしたたまねぎを中火で5分間炒める。ほうれんそうを加え蓋をして5分間蒸し煮にする。
  • 蓋を取り、水気がほとんどなくなるまで、ほうれんそうと 玉葱を炒め続ける。
  • 厚手のなべにバターの残り半分を溶かし、小麦粉をふりいれ、きつね色になるまで炒める。牛乳を加え、クリーム状になるまで2分間煮る。火を止め、チーズ、卵黄、ほうれんそう、ナッツメグ、塩、こしょうを加える。
  • 卵白をよく泡立てて加え、静かに混ぜ合わせる。
  • ヲバターを塗った型に入れる。アルミホイルで蓋をする。お湯をはったオーブン皿に置き、1時間焼く。(スフレの中央が、堅くなるまで焼く。)
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