English/日本語V13J

SPINACH FILO PIE

10 人分

SPINACH

GARLIC

ONION (Minced)

SHERRY

OLIVE OIL

PARSLEY (Fresh)

FETA CHEESE (Crumbled)

MOZZARELLA CHEESE

OREGANO

THYME

HAM (Diced)

BUTTER

1

1 Medium

30 cc

30 ml

5 ml

15 cc

75 gr

25 gr

- -

- -

50 gr

4

100 gr

Pack

Clove

2 Tbs

2 Tbs

1 Tsp

1 Tbs

- -

- -

Pinch

Pinch

- -

Sheets

- -

ほうれんそう

にんにく

たまねぎ

シェリー酒

オリーブ油

パセリ

フェタチーズ

モッザレラチーズ

オレガノ

タイム

さいの目に切ったハム

フィロペストリー

バター

  • In a skillet, saute at medium-high heat the garlic and onion in sherry and olive oil until soft. Add the boiled and choped spinach, parsley, mozzarella, feta, oregano, thyme and ham. Remove from heat when the cheese is melted.
  • Preheat the oven at 175 。C.
  • Cut the filo pastry into strips (8 cm wide). You should have a minimum of 20 strips.
  • Lay a first strip on the table and brush some melted butter on top. Lay a second layer and again brush some butter.
  • Place about 2 Tablespoons of filling in the lower right section, near the edge. Fold the bottom right corner of fillo over the filling to meet the left edge, creating a triangle. Continue folding the pastry...
  • Place the pastries on a buttered oven pan and bake for 40 minutes, the top should be golden.
  • 鍋にオリーブオイル、ニンニク、タマネギ、セロリを入れ、柔らかくなるまで中火で炒める。ゆでて、刻んだほうれんそうパセリ、モザレラチーズ、フェタチーズオレガノ、タイム、ハムを加える。チーズが柔らかくなったら火から降ろす。
  • オーブンを175℃にしておく。
  • フィロパイを8Bの幅で細長く切る。最低20枚できる。
  • テーブルに1枚しき、柔らかいバターを塗る。2まいめにバターを塗る。(上にかぶせるため)
  • フィロパイの下の右端に2テーブルスプーンぐらいのフィリングをのせる。それをきれいな三角に左へ右へとおりまがて、包んでいく。
  • バターを塗ったオーブンパンにパイを置き、焦げめがつくまで40分間焼く。
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