English/日本語V15J

NORTH INDIAN STUFFED EGGPLANT

6 人分

EGGPLANT

POTATO

CREAM CHEESE

OIL

ONION

CUMIN

CORIANDER

TURMERIC

CAYENNE PEPPER

CLOVE

GINGER (Fresh)

GARLIC

CARROT

GREEN PEPPER

GREEN PEAS

TOMATO

LEMON JUICE

SESAME SEEDS

3

600 gr

200 gr

30 ml

2

10 cc

15 cc

5 cc

2.5 cc

Pinch

15 cc

2

2

5

200 cc

1

30 ml

To Taste

Large

- -

- -

2 Tbs

Small

2 Tsp

1 Tbs

1 Tsp

1/2 Tsp

- -

1 Tbs

Clove

Medium

Large

1 Cup

Large

2 Tbs

- -

茄子

じゃがいも

クリームチーズ

たまねぎ

クミン

コリアンダー

チューミリック

カイエンペッパー

クローブ

しょうが

にんにく

人参

ピーマン

グリンピー

ス トマト

レモンジュース

白胡麻

  • Wash and cut the eggplants in half lenghwise and place side down on an oiled baking sheet. Bakie them at 190℃ .
  • Boiled the potatoes and mash them. Mix them with the cream cheese (warm) in a large bowl.
  • Saute the choped onions in the oil. Add the dry spices , cook 1 minute. Add the crushed garlic and choped ginger. Cook until the onions are translucent.
  • Add the diced carrots, cook 5 minutes. Add the diced green peppers, peas, tomatoes and lemon juice.
  • Combine the vegetables to the potato-cream cheese.
  • Empty the eggplants and mix the meat with the vegetables. Fill the eggplants with that mix and sprinkle with sesame seeds.
  • Place in the oven, covered and bake 15 minutes. Uncover and bake again 15 more minutes.
  • なすを洗って縦半分にきり、オイルを塗ったオーブン皿に切り口を下向きに並べ、190℃で焼く。
  • じゃがいもをゆでてつぶす。そこへ温めたクリームチーズを入れ、大きなボールの中でよく混ぜる。
  • みじん切りの玉葱を炒める。スパイスを入れ1分間したらつぶしたにんにくとみじん切りにした生姜を入れ玉葱が半透明になるまで炒める
  • サイコロに切った人参を入れ5分炒めたら、ピーマン、グリンピース、トマト、レモンジュースを入れる。
  • ポテトクリームチーズに野菜を混ぜる。
  • なすの肉をくりぬき、野菜の中に混ぜる。なすの中にそれを詰め、ゴマをふる。
  • オーブンに入れ、アルミホイルで蓋をして15分間焼き蓋をとって15分間焼く。
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